torsdag 26. mai 2011

Prosjekt


En nabo var i ferd med å kaste dette skapet, da jeg kom det til unnsetning! Nå står det til lufting her på verandaen. Og jeg tenker... grønnsåpe, maling, voksduk, tapet og nye knotter. Nice! Typisk meg å starte på slike prosjekter når jeg har mye annet å gjøre! Får se hva jeg får tid til mellom pakking, flytting og vasking. Overtagelse av leiligheten 10 juni!

Jeeei*


I går kveld var det bare å sprette Champagne-flasken!
Ja... til budrunder når vi selger hus!!!


tirsdag 24. mai 2011

*Lykke*

Lykke kan være så mangt! Akkurat nå er lykken å være ferdig med visninger av leiligheten vår. I morgen blir forhåpentligvis lykken at vi får solgt den, etter mange budrunder. Og for noen andre blir lykken å vinne bud-krigen på drømme-leiligheten... ;O)
LilleFrøken er enkel sånn! For henne er lykke: å få noen minutter forran tv'en, med ringer i hånden, før en hektisk barnehagedag!

søndag 22. mai 2011

Ei dukkevogn...



 ...er gøy å leke med!



 

Men det er enda kulere...






...å ligge i den selv!

Håper dere har hatt ei fin helg der ute!

lørdag 21. mai 2011

New garden love!












I dag har vi tilbringt det meste av dagen ute i vår nye hage! Luket ugress, klippet plenen og frisert hekken. Går alt etter planen, så flytter vi inn i løpet av neste uke! :))) Visning på leiligheten vår, tirsdag kl. 17-18. Annonsen på Finn kan du se her!
God lørdagskveld til deg!
Klem

søndag 15. mai 2011

Happy day!






 





I dag har vi feiret LilleFrøken sin 2-årsdag! 12 voksne og 7 barn har grillet og spist kaker i fleng... Hovedpersonen fikk mange fine gaver! Alt som stod på ønskelisten og mere til faktisk. En nydelig dag med gode venner og familie!


Kjære LilleFrøken!
Du er veldig heldig som har så mange rundt deg, som er glade i deg. Men så er du jo også veldig lett å bli glad i! Du stråler som ei sol og jeg beundrer ditt gode humør. Er så glad for at jeg fikk bli mamman din og gleder meg til hver en dag med deg! 
Mamma.





onsdag 11. mai 2011

Til salgs!

















Til helgen legges leiligheten vår ut for salg. Spennende! Håper å se mange på visning og satser på en heftig budrunde... Hehe... Det er lov å drømme ihvertfall! Så kjenner du noen som er interessert i 94 kvadrat med nydelig utsikt og fin beliggenhet, kan dette være et hett tips!

Hei!





Jeg er her fortsatt... Men det er travle dager her i heimen for tiden! Mye som skal ordnes klart til leilighetssalg og  2-årsdag på søndag. Fint vær har vi også, så det gjelder å være ute så mye som mulig!
Håper det står bra til med deg! ...og setter stor pris på at du er innom her, selv om det er lite action her for tiden.
Klem!

søndag 1. mai 2011

Kom mai du skjønne milde!




Mai er måneden for store begivenheter hos oss! Jeg om min kjære møttes 17 mai, 2003. Året etter i 2004, flyttet vi inn i vår første leilighet sammen. I 2007 flyttet vi inn her vi bor nå. 10 mai 2008, hentet vi hjem Bella til familien. LilleFrøken ble født i mai 2009. Og nå ser det sannelig ut som a det blir flytting igjen iløpet av mai, 2011!